Wilt u een klassikale IT cursus volgen?

decisco - IT CursusAls u op zoek bent naar een manier om meer kennis over computers en computerprogramma’s te verkrijgen dan is het volgen van een IT cursus zeker aan te raden. Veel van deze cursussen zijn echter alleen online te volgen of alleen op bepaalde plekken. Handig zijn dan ook zeker de voordelen die Decisco.nl u kan bieden op het gebied van een IT cursus. Hier gaat namelijk vrijwel alles op een klassikale manier waardoor u het altijd goed uitgelegd zult krijgen. De locaties waar wij de IT cursus kunnen geven zitten door het hele land en dus vast en zeker ook bij u in de buurt. Onze lesmethoden zijn bewezen effectief en al onze docenten zijn gekwalificeerd en gemotiveerd om u alle ins en outs bij te brengen. Het volgen van een online IT cursus zonder klassikale lessen kan veel nadelen met zich meebrengen. Dit komt onder andere omdat er dan minder druk achter zit en het vaak minder goed uitgelegd is voor u als leerling. Als u bij ons een IT cursus gaat volgen dan weet u zeker dat u ook de vele onderlinge verbanden goed krijgt uitgelegd en dat u binnen een korte periode veel op kunt steken. Daarnaast is een ander voordeel dat wij bieden de lage prijzen die wij hanteren. U hoeft nooit te veel te betalen voor een IT cursus en u zult zien dat wij veel minder vragen dan veel van onze concurrenten.

Een IT cursus zonder zelfstudie en E-learning

Wij geloven in de klassikale methode van lesgeven omdat dit bewezen effectiever is. Ook is het zo dat onze docenten alles veel beter kunnen uitleggen in het echt en bovendien ook snel kunnen anticiperen op vragen van de cursisten. Door de IT cursus onder begeleiding in een klassikaal verband te doen is de hoeveelheid huiswerk vaak erg weinig of zelfs helemaal niet aanwezig. Hierdoor is het eenvoudiger voor u om de planning te halen en het eindexamen met succes af te sluiten. De diverse trainingen en cursussen die wij u aan kunnen bieden zijn onder andere de volgende:

  • MCSA Server 2012
  • MCSA Office 365
  • MTA Certificeringen
  • SharePoint Certificeringen

Als Certified Learning Partner van Microsoft weet u zeker dat u alle programma’s van deze makers uitstekend uitgelegd zult krijgen omdat wij de officiële lesmethoden gebruiken. De IT cursus die u bij ons kunt volgen is daarnaast altijd up-to-date en op het niveau dat u nodig heeft. Als u kortom op zoek bent naar de beste netwerkopleider van Nederland dan kunt u rekenen op Decisco Network Education. Op onze site kunt u allerhande informatie vinden over de door ons aangeboden cursussen en trainingen, maar natuurlijk kunt u ons ook altijd even bellen of mailen om meer informatie te krijgen.

Kwaliteitsgarantie en de laagste prijzen

Als u ondanks alles niet tevreden bent over de IT cursus die u bij ons heeft gevolgd dan is het goed om te weten dat wij werken met een kwaliteitsgarantie. Dit komt er op neer dat als u niet 100% tevreden bent u de training opnieuw mag doen zonder kosten. Dit is uiteraard niet een verplichte optie, maar het geeft wel aan dat wij er alles aan doen om u tevreden te krijgen en te houden. Een ander voordeel is dat wij de laagste prijzen voor klassikale IT cursussen hanteren in Nederland. Mocht u toch ergens een zelfde training voor een lagere prijs zien dan passen wij onze prijzen aan en krijgt u daar bovenop nog eens 10% korting. Zoals u kunt lezen bieden wij u erg veel voordelen en daarom is kiezen voor Decisco altijd verstandig!