Voordelen

Gratis

Het aanbieden van mytaGGle is volledig gratis. Voor u en uw leden. Met de gratis versie hebben gebruikers toegang tot alle mogelijke opties. Zo kan er kosteloos worden ingesprongen op de explosieve groei van mobiel internet.

Eenvoudig

mytaGGle werkt zeer eenvoudig. Het is mogelijk om binnen enkele minuten een volledige website te creëren. Dankzij het zeer complete CMS-systeem kunt u de website gemakkelijk aanpassen en verbeteren.

Professioneel

Met mytaGGle maakt u snel een zeer professionele, complete en volwaardige mobiele website. Alle functies die u van een mobiele website mag verwachten zijn aanwezig in de gratis versie. Het is zelfs mogelijk om de website volledig in uw eigen huisstijl op te maken.

Innovatief

Naast het feit dat een mobiele website in de ogen van velen überhaupt al als innovatief wordt beschouwd, heeft mytaGGle ook nog eens een aantal zeer innovatieve toepassingen. Zo is er een unieke koppeling met Facebook, een speciale Marktplaats-applicatie en kunnen door onze programmeurs nagenoeg alle wensen op het gebied van uw mobiele site in vervulling worden gebracht

Help uw leden vooruit!

Door mytaGGle aan te bieden aan uw leden, helpt uw organisatie in één keer een enorme groep organisaties een grote stap vooruit. Het wordt voor hen mogelijk om bij te blijven bij de groei van mobiel internet zonder daar kosten voor te maken. Hiermee biedt u uw leden een grote meerwaarde.