Kies voor maatwerktrainingen

Heeft u binnenkort een migratie of implementatie op het programma staan? Dan wilt u natuurlijk dat dit zo soepel mogelijk verloopt. En hoe doet u dit beter dan met de maatwerktrainingen van Learnwise? Zij helpen al meer dan 10 jaar bedrijven met maatwerktrainingen en zorgen er op die manier voor dat een migratie of implementatie zonder enige problemen verloopt.

  • Migraties & Implementaties
  • Maatwerktrainingen
  • Train-The-Trainer
  • Lokaalverhuur

Dit zijn de verschillende categorieën waarover u meer kunt vinden op de website van Learnwise. Wat de medewerkers van Learnwise altijd weer opvalt is dat wanneer er een nieuwe software of product wordt geïntroduceerd op de werkvloer deze vaak wel met de IT-afdeling doorgenomen wordt, maar de rest van het bedrijf moet het vaak zelf uitzoeken. Dat is natuurlijk niet hoe het hoort te gaan en daarom brengen ze hier bij Learnwise met de maatwerktrainingen dan ook graag verandering in. U kunt dit natuurlijk op verschillende manieren inzetten binnen uw bedrijf. U kunt de volledige training door de medewerkers van Learnwise laten opzetten en uitvoeren, maar er zijn ook andere opties waar u voor kunt kiezen. De meest gemaakte keuze door bedrijven is wel om het volledig aan de medewerkers van dit bedrijf over te laten. Vaak bent u zelf als werkgever te dicht betrokken bij de werknemers en het nieuwe project. Het kan dan zeker helpen als iemand de training geeft die er net wat verder vanaf staat.

Meer weten over de maatwerktrainingen

Wij kunnen ons zo voorstellen dat u niet zomaar kiest voor de maatwerktrainingen van Learnwise. U wilt natuurlijk eerst zeker weten dat zij ook kunnen waarmaken wat zij beloven en dat is een soepele transactie en introductie van het nieuwe product dat u wilt gaan inzetten en dat door het hele bedrijf heen. De kans is groot dat ieder team op een andere manier met het nieuwe product te maken krijgt. Maar tegelijkertijd zal het invloed hebben op iedere werknemer en zal iedereen veranderingen doorkrijgen op de werkvloer. Dit wilt u natuurlijk zo goed mogelijk laten verlopen. Het kan voor uw werknemers best wel even lastig zijn om dit op de juiste manier aan te pakken en daarom zijn de maatwerktrainingen van Learnwise een goede investering. Heeft u er binnen uw eigen bedrijf geen plek voor om de maatwerktrainingen plaats te laten vinden? Dan is dat geen enkel probleem. Bij Learnwise kunt u namelijk ook terecht voor het huren van lokalen. Hier kunt u tot 25 personen in kwijt. De ruimtes worden ingedeeld zoals u dat wilt en kunnen ook voorzien worden van computers met de software erop die u nodig heeft. Dit maakt het geven van de maatwerktrainingen een stuk makkelijker.

Contact opnemen

Klinken de maatwerktrainingen van Learnwise u goed in de oren? Dan is het tijd om daar vandaag nog actie op te ondernemen. Het enige wat u daarvoor hoeft te doen is contact op te nemen met het bedrijf. Uiteraard is het ook een optie om eerst op de website van het bedrijf te kijken en hier meer informatie te vinden. Heeft u aan de hand hiervan nog vragen? Dan kunt u uiteraard contact opnemen met de medewerkers van Learnwise. Zij kunnen u natuurlijk meer vertellen over de vele opties die zij u kunnen aanbieden. Dit is een van de beste manieren om een nieuw product op de juiste manier op de werkvloer te introduceren. Als u dit binnenkort dus van plan bent, dan raden wij u zeker aan om contact op te nemen met de medewerkers van Learnwise en om meer informatie te vragen. Zij sturen u dan meteen een offerte. Lees ook  Lokaalverhuur en vergaderruimte in Utrecht? Learnwise. – LearnWise.