Keurmerk voor webwinkel nodig?

qshops - Keurmerk webwinkelHebt u een eigen website waarmee u diensten en producten verkoopt? Dan hebt u waarschijnlijk een keurmerk nodig. Webwinkel is een soort site waar men bij u kan bestellen. Het aantal webwinkel groeit nog altijd en bieden winkels in de fysieke werkelijkheid flinke concurrentie. Niet voor niets zijn grote ondernemingen overgestapt op het online aanbieden van hun producten. Dit heeft de toekomst want de reikwijdte is veel groter: Nederland, Europa of misschien zelfs wel mondiaal. Een keurmerk webwinkel kan de bezoeker overtuigen om klant te worden bij uw site. Klinkt u dat als muziek in uw oren maar weet u niet hoe u dit voor elkaar kunt krijgen? Neemt u dan even contact met qshops.nl op. We zijn via de mail bereikbaar en kunnen snel een keurmerk regelen. Webwinkel is een ander woord voor webshop en klinkt wat chiquer. Wilt u graag een keurmerk? Uw webwinkel zal de klandizie zien groeien als de referenties en de recensies positief zijn. Een goede website hebben, betekent niet automatisch dat uw bedrijf in populariteit zal stijgen. Klantvriendelijkheid, transparantie en beschikbaarheid spelen ook een grote rol. Maar dat zijn andere zaken die in deze tekst niet zo belangrijk zijn. We willen u niet voorschrijven hoe u uw bedrijf moeten runnen. Hopelijk is het u wel duidelijk dat een keurmerk webwinkel wonderen kan doen.

Bent u bekend met het keurmerk? Uw webwinkel zal floreren

Een keurmerk webwinkel voor elkaar krijgen kan op diverse manieren. Er zijn drie dingen die we voor u kunnen doen:

  • We kunnen een app maken zodat men u ook via andere apparaten dan de pc of laptop kan bezoeken.
  • We kunnen automatisch klantenbeoordelingen over uw bedrijf verzamelen via de zoekmachine Google. Dat zorgt ervoor dat u een eigen rating kunt weergeven op uw site in de vorm van een sterrenclassificatie.
  • En we kunnen voor een officieel keurmerk voor webwinkel zorgen. We kennen de Europese richtlijnen als geen ander en weten waar een goede webshop aan moet voldoen.

De klantentevredenheid is erg belangrijk voor zowel u als voor bezoekers. Men bepaalt vaak op basis van vergelijkingssites welke site het beste is om een bepaald product te kopen. Als u een lage score hebt dan kunt u het wel vergeten. Dankzij een keurmerk webwinkel zal het vertrouwen toenemen. U leert veel van deze feedback, zeker als men de moeite neemt om een kort bericht te schrijven. Met deze informatie kunt u uw service verbeteren.

Hebt u hier nog vragen over? Neem dan eens contact met ons op

Maakt u een keuze uit onze producten. Wilt u een goed keurmerk voor webwinkel? Dan weet u nu waar u moet zijn. Wij zijn doordeweeks tijdens kantooruren telefonisch bereikbaar en u kunt ons alle dagen e-mailen. U kunt ons volgen via de sociale media zoals Linked In, Facebook en Twitter. Zo mist u geen enkele update meer. Een goede website maken is veel moeilijker dan u denkt. Er zijn er immers al zovele waardoor het lijkt dat de markt is verzadigd. Maar hebt u een goed idee en wilt u er graag een site omheen bouwen? Dan hopen we dat u voor ons kiest om u te helpen. Een goede klantenscore is erg belangrijk en zal u helpen om uw klantenkring uit te breiden. U kunt al tijdens de bouw van uw website aangeven dat u deze functie wilt implementeren. Mensen willen een betrouwbaar bedrijf omdat het nog een hele stap is voor sommigen om digitaal hun zaken te doen. Internetbankieren is voor ouderen bijvoorbeeld een zware stap geweest dus u kunt wel nagaan hoe ze over online winkelen denken.