Excel training

itym - excel trainingVeel mensen en bedrijven gebruiken Microsoft software op hun computer, zoals Windows en Excel. Nu is dat laatste programma heel nuttig voor heel veel verschillende zaken, zonder dat mensen dit vaak weten. Een Excel training is dan ook zeker wel op zijn plaats. Vaak denkt men dat dit computerprogramma vooral handig is voor het maken van tabellen, maar eigenlijk is het ontworpen om gemakkelijk veel berekeningen uit te kunnen voeren. Het is daardoor zeer geschikt voor bijvoorbeeld het bijhouden van een bedrijfsadministratie of het registreren van cijfers door docenten. Maar omdat slechts weinigen een Excel training gevolgd hebben of ooit wat informatie hebben opgezocht over de vele mogelijkheden die het biedt, wordt er vaak weinig of weinig efficiënt gebruik gemaakt van de mogelijkheden die er zijn. Dat is natuurlijk zonde, want als je de software toch al op je pc hebt staan, waarom zou je er dan ook niet zoveel mogelijk gebruik van maken? Het is daarom zeker aan te raden om eens een Excel training te volgen, al was het maar om de basisbeginselen onder de knie te krijgen. Dan zul je merken dat je hier echt heel veel kanten mee op kunt en dat dit computerprogramma echt voor heel veel verschillende zaken in te zetten is.

Excel training voor bedrijven

Veel bedrijven gebruiken Excel voor het bijhouden van hun administratie, maar om dat op een goede manier te kunnen doen, is het natuurlijk wel van belang dat werknemers voldoende kennis van het systeem hebben. Weten zij niet welke berekeningen er allemaal mee uitgevoerd kunnen worden, dan laat u als onderneming echt kansen liggen. Het is dan ook aan te raden om alle medewerkers een basis Excel training te laten volgen, zodat ze in ieder geval de basisprincipes kennen. Dit biedt al heel veel mogelijkheden om tijd te besparen en om op een veel eenvoudigere manier ingewikkelde berekeningen uit te kunnen voeren. U zult merken dat er na een Excel training veel efficiënter gewerkt kan worden en dat dit zich niet alleen vertaalt in een tijdsbesparing, maar ook in een beter overzicht van de gegevens die met behulp van dit programma verwerkt worden. Heeft iedereen de basis onder de knie, dan kan er natuurlijk ook nog altijd gekozen worden voor een Excel training voor gevorderden. Hierin kan de kennis die men al heeft naar een nog hoger niveau getild worden en kan men leren om met eenvoudige formules de meest ingewikkelde berekeningen uit te laten voeren.

ITYM biedt diverse trainingen

Wilt u graag dat iedereen in uw onderneming bekend is met de werking van Excel, dan kunt u hen bij ITYM een Excel training laten volgen. Zij bieden een basistraining op dit gebied aan, waarin een ieder de basisbeginselen onder de knie krijgt. Maar ook een training voor gevorderden behoort tot de mogelijkheden, net als een incompany of online workshop. De keus is helemaal aan u. Naast de verschillende opties voor Excel training kunt u bij dit bedrijf ook terecht voor andere computertrainingen, zoals trainingen op het gebied van:

  • Adobe
  • Microsoft Outlook
  • Microsoft Project
  • Office 365
  • Share Point site owner en designer

Zij bieden dus een keur aan trainingen die zeer van waarde kunnen zijn voor uw onderneming. Welke training voor uw bedrijf relevant is of niet, hangt natuurlijk af van het soort zaak dat u hebt en de software waarmee gewerkt wordt. Een Excel training is echter voor iedereen handig, zowel voor particulieren als voor medewerkers van bedrijven. Bijna iedereen heeft dit op zijn computer staan en zowel voor de bedrijfsadministratie als de privé-administratie kan het veel handige oplossingen bieden. Bij ITYM leert u hier alles over!