Een Ipma pmo opleiding volgen?

Werkt u bij een projectbureau en ontwikkelt u producten, helpt u bedrijven op weg of bent u organisator van conferenties, evenementen of jaarbeurzen? Dan staat een Ipma pmo opleiding goed op uw CV. Tijdens een Ipma pmo opleiding leert u om samen te werken in uw team en ook om uw collegae te motiveren om hun eigenschappen te ontwikkelen. Aan de hand van een brede theoretische onderbouwing leert u in uw eigen tijd de stof die nodig is om het examen af te leggen. We doen ons best om deze theorie aan te laten sluiten op uw praktische ervaring. Misschien bent u al een tijd werkgever en wilt u uw projectmanagementtaken verbeteren. Misschien hebt u onlangs een promotie gemaakt of stelt uw baas juist als voorwaarde dat u eerst een Ipma pmo opleiding volgt voordat u deze promotie kunt krijgen! Dan is het uiteraard al helemaal zaak om u zo spoedig mogelijk aan te melden voor een Ipma pmo opleiding bij de van Aetsveld Academy. Klinkt u dat als muziek in de oren? Neem dan even een kijkje op onze website want daar vindt u een keur aan opleidingen. Want u kunt zich niet enkel aanmelden voor een Ipma pmo opleiding, ook diverse Agile trainingen en Topclass trainingen voor ieder niveau kunnen we u geven.

Komt u bij ons een Ipma pmo opleiding volgen

Het prettige aan een Ipma pmo opleiding is ten eerste dat u op ieder niveau bij ons kunt instappen. U kunt het in zijn geheel aanleren maar ook uw vaardigheden verfijnen in vervolgcursussen. Ten tweede kunt u het volgen in uw eigen tijd. Houdt u er wel rekening mee dat de examens wel vaststaan. Maar ten derde kunt u deze examens thuis doen! Want een Ipma pmo opleiding mag u thuis afronden achter uw pc of laptop. Volgt u een Agile training? Dan zal het examen wel in het trainingscentrum te Nieuwegein worden afgenomen. Wat bieden we u nog meer aan?

  • Trainers met meer dan 15 jaar ervaring die in de afgelopen jaren meer dan 15.000 mensen hebben getraind.
  • Een zeer hoog slagingspercentage.
  • De mogelijkheid om door te studeren.

Dankzij een Ipma pmo opleiding kunt u sneller schakelen tussen projecten en kunt u simpelweg beter managen. We bieden een degelijke onderbouwing aan maar daar redt u het niet alleen mee. Dat is de reden dat u diverse mogelijkheden hebt om uw kennis in de praktijk te brengen. Denk aan de digitale leeromgeving waarmee u met andere cursisten kunt sparren. Tevens krijgt u continu feedback van uw persoonlijke trainer. En voordat u aan een Ipma pmo opleiding begint krijgt u eerst een intakegesprek. Vraag uw coach alles wat u wilt weten voordat u aan de cursus begint.

Voor elk niveau vinden we de opleiding die er bij past

Op de website vindt u per Ipma pmo opleiding wat u mag verwachten maar ook wat we van u verwachten. Want als u het tot een goed einde wilt brengen dan is een zekere discipline belangrijk. We gooien u nooit in het diepe en zullen u het gehele project lang ondersteunen op alle mogelijke manieren. Klinkt u dat als muziek in de oren maar hebt u nog enkele technische of algemene vragen? Klim dan in de pen en schrijf een e-mail of vul het online contactformulier in. Daarnaast kunt u ons tijdens kantooruren even opbellen. Vergeet niet om de referenties van cursisten die u reeds zijn voorgegaan even door te nemen. Een dergelijke opleiding staat niet alleen mooi op uw CV, het zal uw carrière en ambities zichtbaar verrijken. Dus meldt u vandaag nog aan!