Een HP Proliant nodig?

beat-it - Hp proliantHeeft uw kantoor een upgrade nodig? Werken uw pc’s erg traag ook al zijn ze gloednieuw? Zou u een snelle internetverbinding moeten hebben maar vliegt het er juist continu uit? Dan kan het zijn dat uw server verouderd is. En dat heeft tot gevolg dat vrijwel alle processen vertragen. Uw systeembeheerder weet hier vast en zeker meer van en heeft u misschien zelfs al gewaarschuwd voor dit feit. Het is dan zaak om een nieuwe server te kopen en dat kunt u eigenlijk niet snel genoeg doen. Kijkt u eens naar de HP Proliant die u in 4 verschillende varianten kunt kopen op beat-it.nl. De HP Proliant is een zeer betrouwbare server en zal vele jaren dienst doen als stille werkkracht in de computerruimte. U hebt de keuze uit de volgende 4 varianten:

  • ML
  • DL
  • BL
  • SL

Het zegt u misschien niet zo veel maar het verschil ligt voornamelijk in de form factor. Dat heeft te maken met de grootte. Er wordt namelijk op dit terrein gewerkt in standaardmaten zodat men snel componenten met elkaar kan verbinden. Zo kunt u snel de juiste HP Proliant aansluiten. Weet u niet welk type u nodig hebt? Dan staat onze klantenservice uiteraard voor u klaar. Maar u kunt het ook aan uw systeembeheerder vragen, hij of zij weet ongetwijfeld welke HP Proliant nodig is om uw bedrijf draaiende te houden.

De HP Proliant is een geweldige server

De computer is niet meer weg te denken uit ons leven. Bedrijven gebruiken het om zaken mee te doen, er worden diverse producten en diensten mee aangeboden en zelfs de economische markt wordt digitaal beheerd. Kijkt u maar eens naar de grote hoeveelheid elektronica die op de beurs wordt gebruikt. Een HP Proliant is daarom geen overbodige luxe. Met een HP Proliant kiest u voor snelheid en betrouwbaarheid. U hebt nauwelijks onderhoud te verrichten want de opruiming van overbodige gegevens en het updaten van software verloopt volautomatisch. Dankzij een HP Proliant draaien uw computers als zonnetjes en hebt u een snelle verbinding met het internet. Tevens kan deze server dienst doen als harde schijf. Belangrijke gegevens worden veilig op de HP Proliant opgeborgen. Aanvallen van hackers worden afgeslagen en virussen kunnen uw kantoor en belangrijke gegevens niet penetreren. De HP Proliant kan worden uitgebreid met allerlei soorten hardware die u bij ons direct kunt bestellen. Natuurlijk wordt de voeding al bijgeleverd maar als u er extra externe harde schijven aan wilt hangen dan moet u die apart kopen. Ook kunt u extra ingangen bestellen en uiteraard is er een goede koeling nodig om de server continu af te koelen.

Deze hardware is onmisbaar op elk kantoor

Waarom zou u met ons in zee gaan? We hebben hier een aantal goede argumenten voor. Zo hebben we veel ervaring want we zitten al 15 jaar in het vak. Daarnaast zijn er al meer dan 60.000 klanten u voorgegaan. En u kunt geheel online bestellen dus u hoeft er uw kantoor niet voor te verlaten. Hebt u hulp nodig met de aansluiting van de HP Proliant of een van onze andere producten? Dan helpen we u op afstand via de telefonisch. De verzending van onze producten is geheel gratis en daarnaast garanderen we de laagste prijsgarantie. Vindt u het elders goedkoper en gaat het niet om een aanbieding? Laat het ons dan weten want dan krijgt u het verschil van ons terug. Overigens kunt u na het maken van uw bestelling direct betalen via PayPal, iDEAL of uw creditcard maar is het ook mogelijk om na ontvangst pas te betalen.