De voordelen van WordPress hosting

Wilt u graag een website oprichten voor commerciële doeleinden? In de zin dat u producten en diensten wilt aanbieden? Of wilt u enkel informeren en betaalt u de website voornamelijk uit eigen zak? Wat uw reden dan ook moge zijn, bij ons bent u aan het juiste adres als u een WordPress hosting bedrijf zoekt. Kijkt u maar eens bij DataCT. We zijn het ideale WordPress hosting bedrijf en dat zeggen we natuurlijk niet zomaar. Velen zijn u al voorgegaan en hebben een keuze gemaakt uit de diverse WordPress hosting pakketten die we aanbieden. Zo is er binnen ieders budget een mooi WordPress hosting pakket te vinden. De één wil immers niet te groot beginnen en heeft genoeg aan 500 MB aan webruimte en 10 G/b aan dataverkeer terwijl een groter bedrijf wellicht meer baat heeft bij 1000 MB aan webruimte en 15 G/b aan dataverkeer. U kunt een abonnement bij ons afsluiten zodat u uw site door ons kunt laten hosten. Dit zijn overigens onze standaardpakketten waarvan we er 3 varianten van aanbieden. Maar we werken liever op maat. Misschien hebt u veel geheugen op de computers binnen uw bedrijf. Dan hebt u niet zoveel opslagruimte in de cloud nodig. Kies dan voor minder webruimte maar meer dataverkeer. Zo zijn er talloze combinaties mogelijk op het gebied van WordPress hosting. Dus u raadt het misschien al wel: wij werken het liefste op maat.

Zoekt u een goede WordPress hosting?

Wat uw wensen dan ook moge zijn, als het op WordPress hosting aankomt dan kunnen we uw ideeën omzetten in een prachtig pakket waar u jarenlang plezier aan kunt beleven. WordPress is één van de meest gebruikte software om websites mee te bouwen en te onderhouden. Het is een zeer toegankelijk platform dus mocht u moeilijkheden hebben met computers dan zal WordPress u aangenaam bevallen. U kunt er eenvoudig blokken tekst mee verplaatsen of toevoegen, foto’s op de site zetten en teksten aanpassen. Kortom: WordPress hosting is voor iedere digibeet een ware uitkomst. Dat maakt deze software onder andere zo immens populair. Hebt u al nagedacht over een eigen domeinnaam? Dat is het adres van uw website. Het is belangrijk om een snel herkenbare en unieke domeinnaam te bedenken. Op onze website kunt u kijken of de naam nog beschikbaar is. Vervolgens legt u die naam vast en kunt u WordPress hosting aanvragen om de site op te bouwen. Wat krijgt u onder andere in dit pakket naast de hierboven genoemde snelheden?

  • U krijgt beschikking tot alle plug-ins die er op dit moment op de markt zijn gebracht. Eenvoudig te downloaden en te installeren!
  • Dankzij de snelle WordPress hosting wordt uw site snel geüpdatet naar de laatste versie van deze software. En uiteraard gebeurt dat geheel gratis.
  • Uw site wordt optimaal beschermd tegen virussen en andere pogingen om schade toe te brengen aan uw website. Dat geldt tevens voor hackaanvallen zoals de bekende DDOS-aanvallen.

Vraag vandaag nog een offerte aan die bij u past!

Is WordPress hosting wat u zoekt? Dan hopen we dat u na het lezen van deze tekst in de pen klimt en ons een e-mail schrijft. Hebt u prangende vragen die u graag meteen beantwoord ziet? Schroom dan niet langer maar bel tijdens kantooruren met onze klantenservice. We bieden vrij vaak scherpe kortingen op onze producten en pakketten. Tevens breiden we onze website nog altijd uit met interessante service. Als u graag op de hoogte wilt blijven van deze acties en nieuwe producten van kunt u uw e-mailadres achterlaten. U ontvangt vervolgens om de zoveel weken een gratis nieuwsbrief. Lees meer..