De juiste Arduino vinden

Als kunstenaar ben ik altijd op zoek naar nieuwe mogelijkheden om kunst te maken. In deze wereld gaat het om het produceren van nieuwe en originele (kunst)werken. Dit is niet altijd even makkelijk. Dit is dan ook een van de redenen dat ik na verloop van tijd op zoek ben gegaan naar mogelijkheden die niet al door uiteenlopende kunstenaars gebruikt zijn. Op een gegeven moment werd ik gewezen op de mogelijkheid om te werken met een opensource-computerplatform, beter bekend als Arduino. In het begin vroeg het om de nodige oefening, maar het is eenvoudig genoeg om snel onder de knie te krijgen. Er zijn verschillende versies waar je uit kunt kiezen.

  • UNO
  • Duemilanove
  • Mega
  • Nano

Met enige regelmaat brengt Arduino nieuwe versies uit die uiteraard de nodige verbeteringen hebben ten opzichte van de vorige versies. Dit wil echter zeker niet zeggen dat je de vorige versies niet kunt gebruiken. Ik heb er met enige regelmaat voor gekozen om juist met een oudere vorm aan de slag te gaan, om wat voor reden dan ook. Voor mij is het de ideale manier om ideale kunstwerken te maken die creatief, origineel en interactief zijn. Als kunstenaar wil je altijd een bepaalde reactie oproepen bij je publiek. Ik doe dit graag door mijn kunstwerken interactief te maken. De reacties die dit oproept bij het publiek zijn uiteenlopend en daardoor zeer interessant.

Het kopen van Arduino

Het uitvoeren van het beroep kunstenaar roept bij de meeste mensen nog steeds een zeer romantisch beeld op, maar het is hard werken. Zeker als je er ook echt je boterham mee wilt betalen. Voor alle producten die ik aanschaf is het dan ook belangrijk dat ik er niet teveel voor betaal. Gelukkig is het Arduino systeem niet al te duur wanneer je het via de juiste webshop aanschaft. Ik ga daarom altijd naar de website van Vanallesenmeer. Ze hebben hier een ruim assortiment, ook op het gebied van Arduino. Ze hebben de vele verschillende versies op voorraad. Het voordeel hiervan is dat wanneer je de producten die je nodig hebt voor 12 uur ’s middags bestelt, je deze de volgende dag al in huis hebt. Het overkomt mij regelmatig dat ik bezig ben met een project en ineens bedenk dat ik een bepaald product nodig heb om mijn eindresultaat te kunnen bereiken. Gelukkig hoef ik als ik bij Vanallesenmeer bestel niet lang te wachten op de producten die ik heb besteld. Zelfs wanneer de producten niet op voorraad zijn, zorgen ze er altijd voor dat ik het product alsnog binnen afzienbare tijd in huis heb.

Een uitstekende service voor Arduino

Zoals ik al zei was het in het begin even zoeken hoe ik Arduino precies kon toepassen binnen de ideeën die ik had. Gelukkig staan ze bij Vanallesenmeer altijd voor je klaar om je vragen te beantwoorden en je verder te helpen. Ook als ik vragen heb over een bestelling die ik heb geplaatst of een bepaald product die ik op het oog heb. Dit maakt het voor mij extra prettig om het via deze webshop te bestellen. Ik ben ervan verzekerd dat ik de service krijg waar ik naar op zoek ben. Geen enkele klant wil natuurlijk slecht behandeld worden, maar niet iedereen maakt het uit hoeveel service ze krijgen. Als jij het prettig vindt om je producten bij een bedrijf te kopen die je graag verder helpen wanneer je vragen hebt over het product, dan is dit de webshop voor jou. Ontdek alle mogelijkheden van Arduino vandaag nog zelf en bekijk het ruime assortiment op hun website.