De bedrukte powerbank als cadeau

Voor een lange reis is het van belang dat u uw telefoon of ander apparaat waarmee u veel werkt, helemaal heeft opgeladen. Wanneer u dit niet doet kan het zo zijn dat u de telefoon halverwege de reis niet meer kunt gebruiken en dat is natuurlijk zonde. Een telefoon wordt heel vaak gebruikt en u moet ook altijd bereikbaar kunnen zijn. Een bedrukte powerbank waarmee u gemakkelijk en snel de telefoon of de tablet ook onderweg op kunt laden is daarom heel handig. Het enige dat u hoeft te doen is het apparaat thuis al opladen en dan kunt u onderweg veel langer met de telefoon in de weer zijn. Een bedrukte powerbank is veel leuker dan een normale powerbank. U kunt gemakkelijk zelf bepalen hoe u de vormgeving wilt. Er zijn veel verschillende mogelijkheden:

  • Alleen een logo
  • In kleur of in zwart/wit
  • Een mooie tekst of slogan

Door zelf de bedrukte powerbank vorm te geven kunt u het apparaat ook heel leuk als relatiegeschenk geven aan klanten van uw bedrijf of bijvoorbeeld aan uw medewerkers. Een bedrukte powerbank kan door iedereen goed worden gebruikt en u zult dan ook veel waardering krijgen voor uw cadeau. Een powerbank laten bedrukken met het logo of met de slogan van uw bedrijf is heel goed voor de publiciteit. Veel mensen zullen ook op openbare plekken gebruik maken van een goede powerbank en hierdoor valt uw logo des te beter op. Er zijn heel veel mogelijkheden wat betreft kleur. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om een witte powerbank met zwarte of met gekleurde letters te laten bedrukken, maar u kunt het bedrijfslogo ook laten drukken op een gekleurde powerbank. Denk dan bijvoorbeeld aan paars, groen of blauw of een andere kleur die u mooi vindt. Op deze manier heeft u altijd een perfect cadeau voor uw zakenrelaties of medewerkers. Natuurlijk is het ook mogelijk om een bedrukte powerbank cadeau te doen aan vrienden of familie. Wat u ook kiest u kunt gemakkelijk eerst even contact opnemen om een offerte op maat te laten maken.

Een bedrukte powerbank voor de perfecte gelegenheid

Een bedrukte powerbank kan ook gegeven worden aan familie of vrienden om een leuke gebeurtenis te gedenken. U kunt dan bijvoorbeeld een leuke slogan op de powerbank laten bedrukken. Wanneer u echter wat grotere hoeveelheden bestelt, krijgt u mooie kortingen. De meeste mensen zullen een bedrukte powerbank dus bestellen als relatiegeschenk. Met zo’n geschenk laat u echt zien dat u weet wat er speelt. Een mooi trendy cadeau doet het natuurlijk het beste en zal ook het meest gebruikt worden. Bij legetelefoon.nl kunt u de mooiste powerbanks bestellen met een passende opdruk. Kijk dus snel op de website voor de mogelijkheden. Hier vindt u ook veel informatie over het plaatsen van uw bestelling en kunt u gemakkelijk zien wat u precies moet doen.

Grote bestellingen

Bij het plaatsen van grote bestellingen wilt u natuurlijk graag van te voren een kostenplaatje zien. U kunt hierdoor veel beter een keuze maken. Het is goed om zo snel mogelijk de hoeveelheid, het soort opdruk en de gewenste kleuren door te geven voor de bedrukte powerbank. Er kan dan snel een goede offerte voor u worden opgesteld. Deze offerte is vaak gericht op de zakelijke markt en is helemaal op maat gemaakt. U kunt alles het beste via email doorgeven, maar telefonisch contact opnemen kan natuurlijk ook. De deskundige medewerkers kijken graag samen met u naar de mogelijkheden, zodat u altijd de powerbanks kunt bestellen die u graag wilt weggeven aan klanten en relaties.