Bescherm uw telefoons met smartphone hoesjes

smartphonehoes.com - Smartphone hoesjesBent u op zoek naar een goede manier om uw telefoon mee te beschermen? Kijkt u dan even op onze website: smartphonehoes.nl. U kunt er smartphone hoesjes in alle soorten en maten vinden, zowel voor de smartphone als ook voor uw tablet. Uw tablet is immers ook erg vatbaar voor valpartijen. Een beschadigd scherm is vreselijk, zeker als uw abonnement nog lang niet afloopt. Het is dan absoluut geen slecht idee om smartphone hoesjes te kopen via onze webwinkel. Een bestelling hebt u zo gemaakt. Kies de smartphone hoesjes uit die u wilt gebruiken. U bent bij ons geen dief van uw portemonnee dus wellicht wilt u meerdere smartphone hoesjes zodat u elke dag een ander hoesje om uw telefoon kunt doen. Pas het aan op uw outfit zodat u een geweldig kledingaccessoire hebt. Als u een keuze hebt gemaakt dan kunt u de bestelling direct afronden door uw contact- en adresgegevens in te vullen. Dan hoeft u enkel nog de smartphone hoesjes te betalen en dat gaat in zijn geheel digitaal door gebruik te maken van een online betaalservice zoals PayPal, iDEAL of uw credit card. Hebt u daar nog vragen over? Dan kunt u contact opnemen met onze klantenservice. U vindt de contactgegevens op onze website staan dus schroom niet maar klim in de pen. Tijdens kantooruren zijn we niet alleen via de e-mail maar ook telefonisch bereikbaar.

Zonder smartphone hoesjes kan uw telefoon snel stukvallen

Het moge duidelijk zijn dat u er goed aan doet om smartphone hoesjes te gebruiken om uw dure telefoon mee te beschermen. Uw telefoon hoeft maar een keer van de tafel te vallen en uw scherm kan al stuk gaan. Een klein krasje is niet zo erg maar als het scherm aan diggelen valt dan zit u een aantal dagen zonder mobiele telefoon. Dan komt u er pas echt achter hoe verslaafd we zijn aan deze elektronica. Wellicht bent u zakelijk afhankelijk van uw telefoon, ook dan hebt u uiteraard goede smartphone hoesjes nodig. Misschien wilt u daarom voor uw gehele personeel smartphone hoesjes kopen, bij ons kan het allemaal want we verkopen aan bedrijven en aan particulieren. Nadat u hebt besteld zullen we uw smartphone hoesjes spoedig bezorgen. In principe hoeft u daar nooit langer dan 2 werkdagen op te wachten want we hebben alle afgebeelde producten steevast op voorraad. Zoekt u smartphone hoesjes voor uw Samsung, iPhone, Nokia, LG of ander merk telefoon? Wacht dan niet langer maak kijk tussen het assortiment.

Als u vandaag bestelt dan hebt u de hoesjes morgen al in huis

We doen er in principe alles aan om de laatste modellen te kunnen voorzien van smartphone hoesjes. Dan kunt u dergelijke hoesjes direct bij ons bestellen als u een nieuw abonnement hebt afgesloten. Een aantal voordelen als u met ons in zee gaat:

  • U betaalt niets extra’s. Er zijn geen verzendkosten aan uw bestelling verbonden, ongeacht de grootte van uw bestelling.
  • Is het product in de verkeerde maat bezorgd? Of is er iets kapot gegaan tijdens het vervoer? Om wat voor redenen het u dan ook niet bevalt, u kunt het kosteloos terugsturen. Doet u dat binnen 14 dagen zodat u snel uw geld terugkrijgt of een alternatief van ons kunt ontvangen!
  • En als u meerdere producten bij ons koopt, dan krijgt u standaard 15 procent korting! Combineer bijvoorbeeld een smartphonehoesje met een hoes voor uw tablet. Of kijk tussen onze accessoires. Een extra oplader of nieuwe oordopjes kunt u wellicht goed gebruiken. Ongeacht het artikel dat u wilt hebben, die korting krijgt u altijd!